Blue Tigers Leuven


Dit is het dan, ons nieuwe logo, ontdaan van alle vervormingen en photoshopperij. Wen er maar alvast aan, want je zal het binnenkort meer en meer gaan tegenkomen! Met dank aan Carine Rummens voor het originele ontwerp en aan Altera voor de professionele grafische bewerking.


De eerste plaats waar je het nieuwe logo kan ontdekken is op de nieuwe shooting shirts die de komende week aan alle ploegverantwoordelijken zullen worden uitgedeeld, zowel bij de jeugd als bij de seniors. Naast de wedstrijduitrusting zal elke ploeg van onze club dan ook beschikken over een bijbehorende set shooting shirts, die je vorige woensdag op onze clubavond in première kon bewonderen. Voor de herkenbaarheid van de club, en voor de visibiliteit van de sponsors die dit alles mogelijk maken, vragen we alle speelsters om op de wedstrijden deze shooting shirts altijd te dragen: tijdens de opwarming, de rust, de cooling down en wanneer je op de bank zit. De shirts zijn genummerd, en de maten komen overeen met de corresponderende nummers van de wedstrijduitrusting. Het is ook de bedoeling dat de shooting shirts in de zak bij de wedstrijduitrusting blijven, zodat de ganse ploeg, ongeacht wie er speelt, ze op de wedstrijd kan dragen.


En wie weet komen we in de toekomst met nog andere producten met ons logo op de proppen. Heb je hiervoor een leuk idee, laat het ons dan zeker weten! En ondertussen: Go Tigers, Go!!
Copyright 2011Basketclub Dames Leuven vzw | Interleuvenlaan 62 3001 Leuven


Bezoek onze webstekContacteer ons


Om u op deze nieuwsbrief te abonneren

of om u uit te schrijven klik hier