Onze beste wensen!


We zijn nog in januari, dus het mag: aan alle speelsters, coaches, vrijwilligers, ouders en sympathisanten een bijzonder fijn 2012 toegewenst, met bovenal een goede gezondheid en veel plezier!


Ploegenvoorstelling


Niet vergeten: op zondag 5 februari worden alle jeugdspeelsters om 16u in hun opwarmshirts in het Redingenhof verwacht, want tijdens de pauze van de wedstrijd van onze 2e landelijke ploeg worden alle jeugdploegen voorgesteld aan publiek en sponsors.


Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!


  Op weg naar de titel...??


Seniors... Het klinkt zo oud, vindt u ook niet? Maar dat zijn ze natuurlijk helemaal niet, onze dames in 2e Landelijke en in 1e, 2e en 3e Provinciale. En ze doen het verre van slecht in hun respectieve competities. Meer nog, ze doen het uitstekend!


Kijk maar eens naar de rangschikkingen. De 2e Landelijke mooi bij de eerste vijf, en in de Beker van Vlaanderen met de scalp van BBC Brasschaat uit 1e Landelijke aan hun riem. Zij nemen het in de kwartfinales met heen - en terugwedstrijden op tegen Zonhoven, eerst thuis op woensdag 25 januari om 20u, en een kleine maand later op dinsdag 21 februari om 20u45 in Zonhoven.


En de meisjes van 1e en 2e Provinciale, wel, die staan gewoon aan de leiding in hun klassementen! Het kampioenschap lonkt, en voor beide teams staan er zeer binnenkort cruciale wedstrijden op het programma...


Zo neemt Jef het met zijn meisjes in 2e Provinciale op zondag 22 januari om 14u thuis op tegen de directe achtervolger uit Scherpenheuvel. Notre Dame heeft 1 wedstrijd meer gewonnen, en bij winst heeft het enkel nog met St-Paulus Opwijk af te rekenen om in een comfortabele positie de rest van de competitie af te werken.


In 1e Provinciale is het zo mogelijk nog crucialer. Op zaterdag 28 januari (om 19u) moeten Joeri en zijn dames naar Opwijk, de enige concurrent, die 1 wedstrijd meer gewonnen heeft. In de heenmatch hebben we nipt verloren, maar bij winst in Opwijk, en zonder verdere ongelukken, ligt de weg naar de titel open en hebben ze hun lot in eigen handen.


Het spreekt vanzelf dat we jullie bij deze van ganser harte oproepen om talrijk voor al deze meisjes te komen supporteren. En om zoveel mogelijk mensen mee op verplaatsing te krijgen denken we er aan om voor de wedstrijden in Opwijk (1e Provinciale) en Zonhoven (2e Landelijke) een bus in te leggen om met zoveel mogelijk supporters af te reizen. Voor de demokratische prijs van 6€ per persoon komt u veilig heen en weer terug, zonder voor een Bob of Bobette te moeten zorgen. We moeten dan wel zo snel mogelijk weten hoeveel mensen hiervan gebruik zouden willen maken, dus als u graag mee met de bus naar één van deze wedstrijden wil (of beter nog, naar allebei), stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje via ikgametdebus@damesbasketleuven.be met de vermelding van welke wedstrijd, en met hoeveel personen u mee wil. Voor de wedstrijd in Opwijk moeten we ten laatste tegen eind volgende week (20 januari) uw mailtje ontvangen hebben om de bus te reserveren!!


Heeft u een hart voor onze club? Dan is het nu het moment om dat te tonen door onze meisjes massaal te steunen bij deze belangrijke wedstrijden!


Let's go, Tigers, let's go!!


In deze nieuwsflash


Bijdragen voor de volgende nieuwsbrieven kan je steeds hier kwijt. De werkgroep Communicatie behoudt zich het recht voor om bijdragen te weigeren.Sponsors


Maak u geen illusies: zonder onze gulle sponsors zou onze club niet kunnen overleven. Denk dus ook aan hen en betrek hen bij uw plannen als het u uitkomt!

Copyright 2012
Basketclub Dames Leuven vzw | Interleuvenlaan 62 3001 Leuven


Bezoek onze webstekContacteer ons


Om u op deze nieuwsbrief te abonneren

of om u uit te schrijven klik hier