Een nieuw logo !!


U herinnert zich misschien dat we vorig seizoen een wedstrijd uitschreven waarin we op zoek gingen naar een logo voor onze club. We kregen hierop een vijftal reacties, waaruit het bestuur in eer en geweten het beste selecteerde. Maar toen we dit voorstel steekproefgewijs aan een aantal ploegen voorlegden bleek niet iedereen zich er achter te kunnen scharen. En eerder dan door te drukken ging Carine aan de slag met de opmerkingen van de verschillende leeftijdsgroepen om een logo te ontwerpen dat door iedereen gesmaakt kon worden. Met onderstaand resultaat.


Zoals u ziet zijn onze clubkleuren (blauw en geel) er ruimschoots in vertegenwoordigd en geef toe, het geheel heeft een erg dynamisch karakter. Niet alleen de gephotoshopte en onherkenbaar gemaakte versie hier beneden, ook het origineel dat zich momenteel bij de drukker bevindt. En dat voor de eerste keer te bewonderen zal zijn op onze clubavond van woensdag 30 november.


Zorg er dus voor dat u er die avond ook bij bent, want er staat nog veel meer op het programma dan de voorstelling van ons nieuwe logo!
Copyright 2011Basketclub Dames Leuven vzw | Interleuvenlaan 62 3001 Leuven


Bezoek onze webstekContacteer ons


Om u op deze nieuwsbrief te abonneren

of om u uit te schrijven klik hier