In vino veritas


Wat een Koninklijke Verduidelijker kan kunnen wij ook, en daarom mag een fijn Latijns citaat hier vandaag niet ontbreken. Hoewel er natuurlijk ook een Vlaams spreekwoord is dat zegt:"Als de wijn is in de man, is de wijsheid in de kan". Een zekere vorm van contradictie? Dat laten we aan de filosofen onder jullie over. Je kan er misschien eens over doorbomen bij een goed glas wijn...


Wat ons naadloos bij onze eerstvolgende activiteit breng: op zondag 14 november organiseert de club (bedankt Jef!) in samenwerking met wijnhandel Dulst - trouwens één van onze sponsors - reeds voor de 10e keer haar jaarlijkse wijnactie. Vanaf 11u en tot een uur of 17u kunt u in het Redingenhof de aangeboden wijnen komen proeven. Meer informatie over de aangeboden wijnen vindt u op onze website. Bestellen kan dan ter plaatse, of door het afgeven van het bestelformulier aan iemand van de coaches, van het bestuur of rechtstreeks aan Jef Neegers tijdens de trainingen of de wedstrijden. Telefonisch kan ook op het nummer 016/23.86.78. Afhalen gebeurt dan op zondag 19 december in het Redingenhof, of op afspraak tijdens de trainingen.


Is uw wijnvoorraad bijna op, of zoekt u gewoon een lekker wijntje voor tijdens de feestdagen, kom dan eens langs om te proeven. U steunt er ook nog eens de club mee!


  Zie ginds komt de...


Koninklijk Bemiddelaar? Coach? Voorzitter? Politie? Tegenstander? Neen hoor, gewoon de stoomboot! Nu al? Welnee, al zou de Heilige Man en vroegere bisschop gerust al eens langs mogen komen om zijn collega Mgr Léonard de levieten te lezen. Wij verwachten hem in elk geval op woensdag 1 december ergens tussen 17u en 20u  in het Redingenhof. De bar zal die dag uitzonderlijk geopend zijn en iedereen, van jong tot oud, is natuurlijk van harte welkom!


Om 17u30 en 18u30 zijn er bovendien ook nog (onderlinge) wedstrijden voor Microben, Benjamins en Pupillen gepland, waarbij onze specialisten ter zake voor de kinderen (en misschien ook voor de ouders) de signalen van de scheidsrechters uitgebreid zullen toelichten. Wilt u dus ook wel eens weten wat die mannen en vrouwen daar in godsnaam tijdens de wedstrijd steeds staan te gebaren, aarzel dan niet om ons die dag te vervoegen!


  Kerststage


Naast de zomerstage in De Panne krijgen onze jongere jeugdspeelsters binnenkort ook de mogelijkheid om zich in de Kerstvakantie verder te bekwamen in hun geliefkoosde sport. Van 27 tot en met 29 december richten we immers voor de Peanuts, Microben, Benjamins en Pupillen een Kerststage in, telkens van 9u00 tot 12u00 in het Redingenhof, onder begeleiding van Jef, Peter, Geert en Aurelie. Meer informatie volgt binnenkort!


  Tweedehandshoek


Kinderen groeien snel, en zaken als sportschoenen en uitrustingen zijn bij onze jeugdspeelstertjes dan ook vaak al snel te klein. Met als gevolg dat ze, meestal nog in uitstekende staat, onder in de kast verdwijnen of bij de herbruikbare goederen op het containerpark terecht komen.


Maar misschien kunt u er iemand anders van de club, al dan niet voor een zacht prijsje, nog een plezier mee doen. En daarom hebben we op de website een tweedehandshoekje voorzien. Via deze rubriek willen we jullie de gelegenheid bieden om deze basketspulletjes aan de anderen aan te bieden. Bezorg ons je contactgegevens en een omschrijving (mag ook een fotootje zijn) van de aangeboden spullen, en wij zetten het op de site. Iemand die geïnteresseerd is neemt dan met jou contact op, en jullie werken het verder onderling af.

In deze nieuwsflash


Bijdragen voor de volgende nieuwsbrieven kan je steeds hier kwijt. De werkgroep Communicatie behoudt zich het recht voor om bijdragen te weigeren.


Copyright 2010
Basketclub Dames Leuven vzw | Interleuvenlaan 62 3001 Leuven


Bezoek onze webstekContacteer ons


Om u op deze nieuwsbrief te abonneren

of om u uit te schrijven klik hier