Basketclub Dames Leuven
Notre Dame Blue Tigers Leuven

Kalenders


Vind je het wel handig om de kalenders van onze ploegen via een paar klikjes aan je elektronische agenda toe te voegen? Dan is er goed nieuws als je dat ook voor andere ploegen van andere clubs wil doen: via onderstaande stappen kan je de officiële VBL kalender van de gewenste ploeg op dezelfde manier in je agenda opnemen. Let wel: in tegenstelling tot de kalenders van de Notre Dame ploegen heb je enkel de officiële competitiewedstrijden, en niet de beker- en oefenwedstrijden!


  1. Selecteer de gewenste club en reeks
    Om de gewenste club te selecteren typ je gewoon een stukje van de naam van de club (bvb Dame als je een kalender van Notre Dame Leuven wil selecteren). Je krijgt dan een lijst met alle reeksen waarin er een ploeg van deze club uitkomt. Selecteer de gewenste reeks door op de gepaste link te klikken.

    Club:


  2.   Geef een ploegnaam (optioneel) en maak de kalender aan
    Om, in je elektronische kalender, deze ploeg gemakkelijk te herkennen (zeker wanneer je de wedstrijden van meerdere ploegen in je agenda op wenst te nemen), kan je die zelf een naam geven (bvb Provinciale Pupillen ND Leuven). Standaardmatig wordt daarvoor de in de vorige stap geselecteerde reeks genomen, maar die pas je dus best aan. Eens de naam aangepast klik je op de 'Maak kalender' knop en wanneer de kalender klaar is verschijnt er een link waarmee je hem voor gebruik in je elektronische agenda kunt downloaden, of waarmee je deze als Webkalender kan opnemen. Makkelijk, toch?

    Ploegnaam: