Skip to main content

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Basketclub Dames Leuven wil alle informatie begrijpelijk, correct en zo volledig mogelijk aanbieden. Door de snelle evoluties, het groot aantal ploegen en het vrijwillig statuut van de medewerkers kan Basketclub Dames Leuven echter niet garanderen dat alle informatie op elk moment volledig correct of bijgewerkt is. De informatie op de website kan de club dan ook niet juridisch binden. Indien u fouten merkt, kunt u ons dat meedelen via een e-mail naar webmaster@damesbasketleuven.be.

Basketclub Dames Leuven is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Auteursrecht
Teksten van deze website, met uitzondering van eventuele persteksten, mogen niet worden overgenomen, tenzij men hiervoor expliciet en schriftelijk de toestemming heeft verkregen van de webmaster (webmaster@damesbasketleuven.be). Citaten overnemen kan wel, mits bronvermelding.

Persoonlijke gegevens
Voor meer informatie i.v.m. de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.

Deze website bevat namen en foto’s van speelsters, bestuurders en andere personen, verbonden aan Basketclub Dames Leuven, en dit louter voor informatieve en decoratieve doeleinden. Hieronder bevinden zich ook namen en foto’s van minderjarigen. Indien u niet akkoord bent met de vermelding van uw naam of foto op de website, of die van uw minderjarig kind, meld dit dan onmiddellijk aan de webmaster (webmaster@damesbasketleuven.be) of een bestuurslid. Deze informatie zal dan zo snel mogelijk verwijderd worden.