Zelf sponseren

Waarom is sponsoring belangrijk voor ons?

Een kwalitatief hoogstaande werking van een basketclub kost geld. Lidgeld, subsidies en de inzet van vrijwilligers volstaan daartoe niet.  Huur van de sportzaal, kosten, bijdragen aan de federatie, materiaal, uitrustingen, trainers, verzekeringen, scheidsrechters: zonder de gulheid van sponsors zou het allemaal een pak moeilijker om dragen zijn en dreigt kwaliteitsverlies of een door ons ongewenste drastische verhoging van lidgeld.

Sponsors verzekeren de goede werking van  de club , zij dragen ertoe bij dat wij jonge mensen uit het Leuvense de kans geven zich sportief en sociaal te ontwikkelen, en zij werken mee aan het waarmaken van onze ambities , waaronder het promoveren naar 1ste landelijke.

What’s in it for you as a sponsor?

In ruil voor uw financiële steun, zorgen wij voor visibiliteit en (her)kenbaarheid voor uw dienst of product. En niet te vergeten: het goed gevoel bij te dragen aan sportkansen voor de jeugd!

Sponsorformules

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal sponsorformules die wij aanbieden en wat daar van onze kant tegenover staat. U hoeft zich echter niet gebonden te weten door deze formules. Elke euro telt! Ook elke andere vorm van sponsoring, bv. aangeboden materiële hulp, is welkom.

Eigen sponsorvoorstel
Heeft u iets specifieks in gedachten? Wij luisteren graag naar uw voorstel en werken het in de mate van het mogelijke samen met u verder uit.

Event en ad hoc sponsoring
Eenmalige bijdrages bij clubevents (quiz, wijnactie, winter- en zomerstage, clubdag,…) te bespreken met de club.

Shirtsponsoring
Logo op wedstrijdtenue van één ploeg voor 3 seizoenen, kosten worden verspreid over 3 jaar.

Sponsoring tijdens de wedstrijd

Wenst U een banner (spandoek) aan te kopen of een opgooi te doen met de wedstrijdbal, laat het ons weten.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met ons sponsorteam via sponsoring@damesbasketleuven.be of telefonisch op 0479/36 09 90 (Ronny Geyssens).